Ohjelmisto

Nyt ja tulossa oleva ohjelmisto

Esityskalenteri

Esityspäivät ja näyttämöt
Hae sivustolta

Kulttuurimyymälä Aplodi


Uusi Kulttuurimyymälä Aplodi palvelee Sinua teatterin kivijalassa, Aurinkomatkojen entisessä tilassa (Hämeenkatu 14 B).
Samasta paikasta saat myös Pirkanmaan alueen matkailuneuvonnan palvelut.

Avoinna:
ma-la klo 10-18 ja esitysiltoina klo 19 asti.

Lippuvaraukset :
p. 010 346 2500 (vain TT:n liput)
p. 010 346 2000

Puhelu 010 Yritysnumeroon maksaa soittajalle:
- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24 %) - kotimaan lankaliittymistä
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24 %) - kotimaan matkapuhelimista
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Kulttuurimyymälässä Sinua palvelevat Sanna Nyman, Pirkko Kaatranen, Katja Lång, Sanni Naukkarinen ja Katja Hartikainen. Tervetuloa!

Lippujen lunastus

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 2 viikkoa ennen esitystä (ulkopaikkakuntalaisilta varausvahvistus puhelimitse 2 viikkoa ennen esitystä). Lauantai-iltoina ja sunnuntaiesityksissä kaikki liput ovat perushintaisia. Lunastettuja lippuja ei osteta takaisin. Lippujen vaihdosta toiselle päivälle perimme 10 €.

Maksutavat

Käteinen, pankkikortti, Visa Electron, Visa, Eurocard, Mastercard sekä Smartum kulttuuriseteli, Smartum saldomaksukortti, Virikeseteli, Virikekortti, Tyky-kuntoseteli ja Ticket Mind&Body -kortti. Laskutuslisä 10 €.

Lippupiste

Tampereen Teatterin lippuja voit varata ja lunastaa myös Lippupisteestä p. 0600 900 900 joka päivä klo 7-22. Puhelun hinta on 1,98 euroa/min + pvm.

Lippupisteen myyntipisteet. Lippupisteen kuluttajilta perittävät palvelu- ja toimitusmaksut.

Lahjakortit

Liparissa on myynnissä Tampereen Teatterin lahjakortteja. Lahjakortti kirjoitetaan asiakkaan haluamalle summalle. Tätä rahamäärää vastaan kortin saaja voi lunastaa teatterilippuja kaikkiin Tampereen Teatterin omiin näytelmiin. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Naulakkomaksu

Päänäyttämöllä 2 €, myös vartioimaton itsepalvelunarikka. Frenckellissä ja Kulttuuriravintola Kivessä ei naulakkomaksua, vaan vartioimaton itsepalvelunarikka.

Varmistathan aina etukäteen, sopiiko näytelmä lapsikatsojalle. Vahtimestareilta saa lainaksi istuinkorokkeita.

Lapsiparkki-logolla varustetuissa esityksissä tarjoamme ilmaisen teatterityöpajan 5-10 -vuotiaille lapsille. Tutustu lapsiparkkiin.

Näytännön peruuntuminen - Force majeure

Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällöin asiakkaalle palautetaan  lipun hinta pääsylippua vastaan tai lippu vaihdetaan toiseen esitykseen. Liput tulee vaihtaa kahden kuukauden kuluessa. Teatteri ei korvaa muita kuluja. Teatteri pidättää oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisinformaatiota.