Ohjelmisto

Nyt ja tulossa oleva ohjelmisto

Esityskalenteri

Esityspäivät ja näyttämöt
Hae sivustolta

Kulttuurimyymälä Aplodi


Kulttuurimyymälä Aplodi palvelee Sinua Tampereen Teatterin kivijalassa (Hämeenkatu 14 B). 

Palvelemme sinua

ma–la klo 10–18,
päänäyttämön ja Frenckellin esityspäivinä klo 19 asti.
Kiven esitysten ovimyynti Kivessä tuntia ennen.

 

Lippuvaraukset:
p. 010 346 2000

Mitä lippuja voin ostaa Kulttuurimyymälä Aplodista? 

Kulttuurimyymälä Aplodi on Tampereen Teatterin, Tampere-talon, Tampere Filharmonian, Tampereen Työväen Teatterin, Tampereen Komediateatterin ja Pyynikin kesäteatterin yhteinen palvelupiste, josta saa lippuja kaikkien näiden kulttuuritalojen esityksiin ilman palvelumaksua. Lisäksi myymälästä voi ostaa lippuja kaikkiin Lippupisteen tapahtumiin, vaikkapa Ilveksen peleihin tai rock&pop-konsertteihin.
Huomioithan, että lippujen lunastuskäytännöt vaihtelevat taloittain!

Mikä on Visit Tampere?

Kulttuurimyymälä Aplodin yhteydessä toimii myös Tredean Visit Tampere -matkailuneuvonta. Visit Tampere on Tampereen seudun matkailun yleistietäjä - sieltä saat matkailuneuvontaa, esitteitä, karttoja, vinkkejä ja paljon muuta. Voit myös tiedustella ja varata kaupunkiopastuksia, yleisökiertoajeluita sekä kävelykierroksia. Matkailuneuvonta palvelee ympäri vuoden usealla eri kielellä.
Matkailuneuvonnan puhelinnumero:
03-565 66800
Avoinna:
kesä-elokuussa ma–pe 10–18, la–su 10–15
syys-toukokuussa ma–pe 10–17, la 10-15
www-sivu

Tampereen Teatterin lippujen lunastus
Tampereen Teatteriin varatut liput tulee lunastaa viimeistään 2 viikkoa ennen esitystä (ulkopaikkakuntalaisilta varausvahvistus puhelimitse 2 viikkoa ennen esitystä). Lauantai-iltoina ja sunnuntaiesityksissä kaikki liput ovat perushintaisia. Lunastettuja lippuja ei osteta takaisin. Lippujen vaihdosta toiselle päivälle perimme 10 €. 

Maksutavat

Käteinen, pankkikortti, Visa Electron, Visa, Eurocard, Mastercard sekä Smartum kulttuuriseteli, Smartum saldomaksukortti, Virikeseteli, Virikekortti, Tyky-kuntoseteli, Tyky-online, E-passi ja Ticket Mind&Body -kortti. Laskutuslisä 10 €.

Lippupiste

Tampereen Teatterin lippuja voit varata ja lunastaa myös Lippupisteestä p. 0600 900 900 joka päivä klo 7-22. Puhelun hinta on 1,98 euroa/min + pvm.
Lippupisteen myyntipisteet. Lippupisteen kuluttajilta perittävät palvelu- ja toimitusmaksut.

Lahjakortit

Kulttuurimyymälä Aplodissa on myynnissä Tampereen Teatterin lahjakortteja. Lahjakortti kirjoitetaan asiakkaan haluamalle summalle. Tätä rahamäärää vastaan kortin saaja voi lunastaa teatterilippuja kaikkiin Tampereen Teatterin omiin näytelmiin. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.
Myynnissä lahjakortit myös Tampere-taloon, TTT:iin, Komediateatteriin ja Pyynikin kesäteatteriin sekä kaiken kattava Lippupisteen lahjakortti. HUOM! Valitettavasti TTT:n lahjakortit käyvät maksuvälineenä ainoastaan TTT:n omassa lipunmyynnissä.

Naulakkomaksu

Tampereen Teatterin päänäyttämöllä 2 €, myös vartioimaton itsepalvelunarikka. Frenckellissä ja Kulttuuriravintola Kivessä ei naulakkomaksua, vaan vartioimaton itsepalvelunarikka.

Varmistathan aina etukäteen, sopiiko näytelmä lapsille. Teatterin ikäsuositus on joustava. Ennen kaikkea on kyse vanhempien harkintakyvystä, kuinka tottunut teatterissakävijä lapsi on ja kuinka herkkä hän on.
Vahtimestareilta saa lainaksi istuinkorokkeita.
Lapsiparkki-logolla varustetuissa esityksissä tarjoamme ilmaisen teatterityöpajan 5-10 -vuotiaille lapsille. Tutustu lapsiparkkiin.

Näytännön peruuntuminen - Force majeure

Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällöin asiakkaalle palautetaan  lipun hinta pääsylippua vastaan tai lippu vaihdetaan toiseen esitykseen. Liput tulee vaihtaa kahden kuukauden kuluessa. Teatteri ei korvaa muita kuluja.

Muutokset mahdollisia

Teatteri pidättää oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisinformaatiota.

Kulttuurimyymälä Aplodissa Sinua palvelevat mm. Sanna Nyman, Pirkko Kaatranen, Katja Lång ja Elina Patronen.Tervetuloa!

Puhelu 010 Yritysnumeroon maksaa soittajalle:
- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24 %) - kotimaan lankaliittymistä
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24 %) - kotimaan matkapuhelimista
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.