Ohjelmisto

Nyt ja tulossa oleva ohjelmisto

Esityskalenteri

Esityspäivät ja näyttämöt
Hae sivustolta

Ruokaile teatterissa

Keittiömestarin buffet


Buffet on katettuna perjantaisin ja lauantaisin klo 17.30 päänäyttämön yleisölämpiöissä. Teatterin pääovet avataan klo 17.15.

Buffet katetaan vähintään 20 hengen ryhmille myös muina päivinä.

Menu

Illallinen on katettuna syksyllä 2016 päänäyttämön kauniissa ja tunnelmallisessa ylälämpiössä perjantaisin ja lauantaisin klo 17:30.

Teatterin pääovet avataan klo 17:15.

Menu

Valkohomejuustoa, viikunaa, hedelmiä ja vihersalaattia (L,G)
Marinoitua muikkua, paahdettua perunaa ja kaprista (L,G)
Punajuuriterriiniä ja sienisalaattia (L,G)
Kukkakaali-parsakaalipaistosta ja parmesaanijuustoa (L,G)
Ylikypsää häränniskaa, myskikurpitsaa ja punaviinilientä (L,G)
Jussinhannan leipää ja suolaista voita

**
Valkosuklaa-rosmariinivanukas ja lähimetsien mustikkaa (L,G)

30 €/hlö

Varaukset: 
p. 010 346 2500
p. 010 346 2400

Buffetin voi varata yli 20 hengen ryhmälle myös muille päiville.

Lue juttu:
Kohokohdat.fi: TT tekee teatterilla ruokailun helpoksi ja herkulliseksi